Heb jij de Goaldigger Mindset?

Hoe jij een echte goaldigger wordt!

schedule 18 okt 2020
bookmark_border Boeken
create

Heb jij de Goaldigger mindset? Nee, geen GOLDdigger mindset. Een echte golddigger is iemand die met een rijke vent of vrouw trouwt en lekker profiteert van de rijkdom die iemand anders verdient. Het boek Goaldigger Mindset van Eve Tomaszewski is juist geschreven voor degene die het zelf voor elkaar willen boksen.

Goaldigger mindset - Eve Tomaszewski

Zelf begon in dit boek te lezen met de verwachting dat het zou lijken op het boek Master Your Mindset van Michael Pilarczyk maar dan meer gericht op vrouwen. Het Boek Master Your Mindset focust zich op het inspireren van de lezer om te gaan voor jouw ideale plaatje. Het boek inspireert en geeft je handvaten om te ontdekken wat bij jou past en hoe je doormiddel van de juiste mindset jouw dromen kunt omzetten in werkelijkheid. Het boek Goaldigger Mindset is toch wel heel anders.

In Goaldigger Mindset neemt Eve Tomaszewski je mee in het ondernemen. Ze deelt haar lessen en die van vele anderen zoals Rens Kroes, Sanny Verhoeven, en Annic ten Dus. Allemaal succesvolle vrouwelijke ondernemers.

Dit boek verschilt van Master Your Mindset omdat het eigenlijk al een stap verder is. Master Your Mindset is een super waardevol boek als je nog op zoekt ben naar jouw passie of droom. Het inspireert en motiveert je om te gaan voor jouw ideale leven. Goaldigger Mindset is een handig boek voor als je al weet wat jouw droom is en als een eigen onderneming daar een onderdeel van is. Soms zitten er ook waardevolle elementen in voor dames in loondienst maar het is toch eigenlijk wel geschreven voor ladies met een eigen bedrijf.

Wat ik waardeer aan Goaldigger Mindset is dat het super praktisch is. Zo helpt Eve Tomaszewski je bij het berekenen van jouw uurtarief door stap voor stap alle sommetjes op een rij te zetten. Iets wat online vaak veel lastiger te vinden is! Daarnaast staan er vele opdrachten in die jouw als onderneemster kunnen helpen bij het opstarten van een eigen bedrijf en vooral ook het neerzetten van de juiste mindset en houding. Het is wel handig als je al wat van mindset, en waarom de juiste mindset van groot belang is, weet omdat het boek daar verder niet veel over uitlegt. Het succes van dit boek is mede daarom afhankelijk van hoeveel jij er van in de praktijk gaat brengen. Het introduceert en omschrijft veel handige handvaten maar je zult het belang daarvan vooral merken wanneer je ze in de praktijk brengt.

Kortom, ben je op zoek naar praktische handvaten die jou als startend onderneemster op weg kunnen helpen? Dan is Goaldigger Mindset hét boek voor jou!

Ik zou je aanraden Master Your Mindset éérst te lezen want dan begrijp je waarom bepaalde opdrachten zo waardevol kunnen zijn!

Meer mindset boeken: